این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد فروشگاه لوله و اتصالات حاتم لو کاملا محفوظ می باشد

فروش لوله مانیسمان بهترین برندهای داخلی و خارجی در رده های 20 40 80 و ....

فروش لوله مانیسمان بهترین برندهای داخلی و خارجی در رده های 20 40 80 و ....
چکیده این مطلب : انتشار : 1399/07/02 8 نظر

لوله مانیسمان به دلیل ویژگی های خاص خود محبوبیت زیادی برای استفاده های خانگی و صنعتی پیدا کرده است. خرید از بازارآهن شادآباد بورس تأسیسات ساختمانی پایتخت سهولت دسترسی به بهترین برندهای این لوله با مناسب ترین قیمت را به دنبال دارد.

برای اطلاع از قیمت و شرایط فروش لوله مانیسمان در سال 1401
می توانید با شماره
66153868 قیمت لوله تماس بگیرید.

لوله مانیسمان یکی از چندین نوع لوله های تولید شده در دنیای تأسیسات است که به دلیل ویژگی های خاص خود محبوبیت زیادی برای استفاده های خانگی و صنعتی پیدا کرده است. به جرأت می توان گفت نام لوله مانیسمان اغلب در بین لوله های فولادی منتقل کننده ی انواع مایعات و حتی گازها همچون نگینی می درخشد. انواع لوله های فولادی دارای خصوصیات و قابلیتهای خاصی هستند که در صنایع مختلف مانند ساختمان سازی، انتقال آب، گاز و پتروشیمی مورد استفاده قرار می گیرند. لوله مانیسمان (لوله های بدون درز) که به طور مستقیم از حرارت شمش های فولادی تولید می شوند، با ویژگیهای خاص خود برای انتقال همین مواد مایع و گاز در موارد زیادی کاربرد دارند.

Mannesmann نام یک گروه صنعتی آلمانی بود. این گروه تولیدکننده لوله های فولادی در سال در قرن نوزدهم و ابتدای قرن بیستم بودند. برادران مانسمان فرآیند نورد لوله های فولادی بدون درز را اختراع کردند. در سالهای بعد شرکت آنها به تولیدکننده برجسته لوله های فولادی در جهان تبدیل شد. لوله مانیسمان یکی از پرکاربردترین لوله های حوزه صنعت، برای انتقالات و ذخیره سیالات است. این نوع لوله ها از حیث کاربرد، جنس، نحوه اتصالات، نحوه ساخت به بخش های مختلفی تقسیم می شوند. با توجه به اینکه در سال های اخیر ساخت و ساز و تاسیسات رشد سریعی داشته است، تولید انواع لوله ها نیز افزایش یافته است. لوله ها به دو دسته کلی غیر آهنی و آهنی تقسیم می شوند. هر کدام از این دسته ها دارای زیر مجموعه هایی می باشند. با توجه به منابعی که در ایران وجود دارد تولیدات فولادی و آهنی در ایران جایگاه ویژه ای دارد. به طور کلی لوله های آهنی برای تاسیسات تهویه، حرارت مرکزی، انتقال نفت، انتقال روغن و غیره مورد استفاده قرار می گیرند.

لوله های مانیسمان نیز جزو زیر مجموعه های لوله های آهنی و فولادی محسوب می شود و با توجه به کاربرد بالای این لوله ها در صنایع گاز و نفت، برای سرمایه گذاران این حوزه بسیار با اهمیت می باشد. در این مقاله می خواهیم به بررسی لوله بدون درز یا همان مانیسمان بپردازیم پس با ما همراه باشید. 

لوله مانیسمان یا بدون درز چیست؟

لوله ها از لحاظ روش ساخت به دو دسته لوله های درزدار و لوله های بدون درز تقسیم می شوند. روش ساخت لوله های درزدار اینگونه است که ابتدا ورق فولادی را به شکل لوله فرم می دهند، سپس محل قرارگیری درز ها را با جوش به یکدیگر متصل می کنند. جوشی که در محل درز ها قرار می گیرد می تواند بدون الکترود باشد و یا از انواع جوشکاری القایی با فرکانس بالا و یا جوشکاری الکتریکی مقاومتی باشد. در لوله مانیسمان هیچگونه درز شکاف یا جوشی وجود ندارد و سطح خارجی و داخلی آن کاملا یکپارچه می باشد.

تاریخچه لوله مانیسمان

مکس و رینهارد مانیسمان دو برادر آلمانی بودند که در سال 1886 موفق شدند لوله بدون درز را تولید کنند. همچنین در بین سال های 1889 تا 1887 میلادی با چند شرکت مختلف از جمله بوهیما، ولز و لاندور شراکت کردند و در سال 1890 کارخانه خود را در برلین احداث کردند. با توجه به اینکه کمپانی مانیسمان اولین لوله بدون درز را تولید کرده است، در ایران نیز این لوله ها را با اسم مانیسمان می شناسند. 

روش های تولید لوله های بدون درز

دو روش رایج و کلی برای ساخت لوله مانیسمان وجود دارد که در ادامه به آن می پردازیم:

روش اول ریخته گری گریز از مرکز

در این روش فلز مذاب را درون قالب چرخان می ریزند و در ادامه با توجه به میزان نیروی گریز از مرکز و همچنین ساختار دستگاه، فلز مذاب ریخته شده به طرف دیواره های قالب می روند، در همین حین انجماد از دیواره های قالب انجام می شود. ضخامت دیواره لوله ای که تولید شده است با توجه به حجم مذابی که در ابتدا وارد کرده ایم و همچنین میزان نیروی اعمالی و میزان دور بر دقیقه این دستگاه تعیین می شود. 
نکته بسیار مهم در این روش، سیالیت فولاد مذاب می باشد. این روش در ایران استفاده نمی شود زیرا فولاد مذاب دارای چسبندگی و ویسکوزیته پایین تر و همچنین روندگی و سیالیت بیشتری است و استفاده از روش ریخته گری از مرکز نیازمند کنترل های دستگاهی و محیطی فراوانی می باشد. 

روش دوم اکستروژن و نورد شمش‌های فولادی

در این روش ابتدا یک قطعه شمش فولادی را گرم می کنند سپس سنبه میله ای نوک تیز را به مرکز شمش فولادی گداخته شده وارد می کنند تا لوله بدون درز ایجاد شود. در ادامه با استفاده از غلتک های مخصوص لوله ها را تحت کشش و نورد قرار میدهند تا قطر، طول و ضخامت مورد نظر را بدست آورند. 
در انتها بعد از تولید، این لوله ها را تحت عملیات تنش گیری و حرارتی قرار می دهند. بطور معمول از این روش در صنعت که به روش مانیسمان شناخته می شود، استفاده می شود. 

مراحل تولید لوله مانیسمان

در مرحله اول ساخت لوله مانیسمان، شمش های فولادی که به عنوان ماده اولیه می باشد را تولید می کنند سپس با توجه به درخواست مشتری در اندازه ها و ابعاد گوناگون برش می دهند.
 در مرحله بعد شمش هایی که برش داده اند را داخل کوره های گرم می گذارند تا به درجه حرارت مناسب برای شکل دهی برسند.
در این مرحله هنگام عبور شمش ها در میان غلتک ها به جهت گرد شدن شمش ها، سنبه های تیز برای ایجاد شکل لوله و سوراخ زنی از سمت سطح مقطع به شمش ها وارد می شود. 
در ادامه با دستگاهی به نام النگاتور، فولادی که گرم شده است دوباره از بین غلتک ها عبور داده می شود تا علاوه بر انکه سطح مقطع گرد می شود طول لوله نیز افزایش یابد.
اصلی ترین و مهم ترین مرحله تولید لوله مانیسمان این مرحله است. در این مرحله سنبه ای به طول 12 متر به داخل شمش فولادی شلیک می کنند.
در مرحله بعد اگر لوله تاب داشته باشد، عملیات تابگیری را اجرا میکنند تا لوله صاف و یکدست شود.
در مرحله بعد سنبه داخل لوله را از آن جدا می کنند. 
در ادامه سر و ته لوله را می گیرند تا سر لوله به حالت گرد مانند در بیاید. 
در این مرحله لوله را تحت کشش قرار می دهند تا به طول مورد نظر برسد.
از جمله مراحل پایانی می توان به اندازه گیری طول نهایی لوله، سرد کردن لوله با آب و مرحله آزمایش کیفیت لوله مانیسمان با استفاده از تجهیزات و دستگاه های الکترونیکی اشاره کرد. 
در پایان نیز دو سر لوله را کونیک می کنند تا امر جوشکاری آسان شود و برای جلوگیری از خوردگی لوله مانیسمان، این لوله را با استفاده از یک روغن مخصوص پولیش کاری می کنند. 
در نهایت لوله ها را بسته بندی می کنند تا آماده بارگیری شوند.
تولید لوله مانیسمان در مقطع های چهارگوش امکان پذیر می باشد اما هزینه زیادی را به همراه دارد. 

بزرگترین شرکت ها و تولید کنندگان لوله مانیسمان در ایران و دنیا

از مهم ترین کارخانه های تولید کننده لوله مانیسمان در ایران می توان به شرکت لوله سازی اهواز، شرکت پروفیل فولادی اصفهان، شرکت لوله گستر اسفراین، گروه ملی صنعت نفت ایران و شرکت لوله های دقیق کاوه ایرانیان اشاره کرد. 
همچنین از مهم تری شرکت ها و کارخانه های تولید کننده لوله بدون درز در دنیا می توان به شرکت هایISMT Ltd ، TMK IPSCO، Prosaic Steel & Alloys، Prosaic Steel & Alloys، ArcelorMittal SA، TPCO Enterprise و غیره اشاره کرد. 

برخی از ویژگی های لوله مانیسمان

مقاوم در برابر خوردگی و دمای بالا: لوله که گزینه ی اصلی در سیستم های لوله کشی و تأسیسات است، باید نسبت به عبور مواد با دمای زیاد مقاومت کافی از خود نشان دهد. لوله های مانیسمان این ویژگی را دارا هستند. همچنین آلیاژهایی در تولید این نوع از لوله ها استفاده شده که باعث می شود در برابر خوردگی نیز استحکام کافی داشته باشند. البته ممکن است بخش هایی از لوله مانیسمان که با جوش به اتصالات مرتبط شده اند از استحکام کمتری برخوردار باشند. 
یکپارچگی: لوله مانیسمان به شکل یکپارچه تولید می شود و برخلاف لوله های درزدار، در تمام قسمت ها به یک شکل هستند. همین یکپارچه بودن لوله ها هم زیبایی ظاهری به آن ها می بخشد و هم در عملکرد هر چه بهتر موثر واقع شده است. 
دوام بالا: وجود استحکام کافی و استفاده از مقاوم ترین مواد اولیه باعث شده تا لوله مانیسمان برای مدت زمانی طولانی بدون آسیب مورد استفاده قرار گیرد. همین دوام بالا باعث شده تا استفاده از آن در صنایع مختلف نیز به صرفه باشد. 

رده لوله مانیسمان چیست؟

لوله مانیسمان را معمولا با استفاده از شماره سایز و رده به فروش می رسانند. رده لوله در واقع یک اصطلاح مشخص شده برای لوله مانیسمان می باشد که از همین اصطلاح برای مشخص شدن ضخامت این لوله ها در بازار استفاده می کنند.
بطور کلی اندازه و سایز لوله مانیسمان را با استفاده از قطر اسمی که فاصله بین قطر خارجی و قطر داخلی می باشد، تعیین می کنند. معمولا اندازه این لوله ها بین 1.8 تا 12 اینچ می باشد. 

انواع لوله مانیسمان با توجه به رده این لوله ها

لوله مانیسمان دارای رده های 140، 120، 80، 60، 40 و 20 می باشد که به صورت شاخه های 12 و 6 متری به تولید می رسد. همچنین اندازه قطر این لوله های از 2.1 تا 36 اینچ می باشد. البته در ایران تا 24 اینچ موجود می باشد. 
رده های 20 و 40 این لوله بسیار پر تقاضا می باشد که در ادامه می خواهیم با این رده ها بیشتر آشنا شویم:

لوله مانیسمان رده 20
این لوله ها جزو لوله های سبک می باشد و معمولا در مواردی که تحمل فشار و تنش بالایی نیاز ندارد مورد استفاده قرار می گیرد. از این لوله مانیسمان در مواردی مانند سیستم لوله کشی موتورخانه ها و لوله های گازرسانی توکار در ساختمان ها استفاده می کنند.

لوله مانیسمان رده 40
این لوله ها جزو پراستفاده ترین لوله های مانیسمان می باشد. لوله های رده 40 اغلب در قطر های 1.2 تا 16 اینچ تولید می شود. از این لوله مانیسمان در کاربرد های حساسی مانند پروژه های انتقال گاز، صنایع نفت، خطوط آتش نشانی، صنایع پتروشیمی و غیره استفاده می کنند.

کاربرد لوله مانیسمان چیست؟

لوله مانیسمان ساختاری بدون درز دارد یعنی درزی که در لوله های دیگر وجود دارد و عامل گسیختگی و محل تمرکز تنش می باشد در لوله مانیسمان وجود ندارد. به همین دلیل لوله های مانیسمان مقاومت بیشتری نسبت به سایر لوله های موجود در بازار دارند و در برابر انواع نیروهای خارجی از استحکام زیادی برخوردار است، لذا قالباً در صنایعی که نحوه اتصال لوله ها بسیار سخت است از لوله‌های مانیسمان (بودن درز) استفاده می شود. این لوله ها از مقاومت کافی برخوردار هستند به طوری که هنگام اتصال آسیبی نمی بینند. این لوله ها برای شرایط ویژه و فشار عملیاتی بالا طراحی شده است. از این لوله ها برای انتقال سیالات در صنایعی چون گاز و نفت و صنعت پتروشیمی و غیره استفاده می کنند. 
- در عایق کردن خطوط فشار قوی برق
- لوله مانیسمان استیل جهت خطوط صنایع غذایی و دارویی
- در احداث خطوط هیدرولیک
- در احداث خطوط استخراج و انتقال نفت و گاز
- در کشاورزی و آبرسانی صنعتی

در ادامه به مشروح کاربرد لوله های مانیسمان در صنایع گوناگون می پردازیم:

صنایع نفت و گاز

گاز و نفت از جمله بزرگترین صنعت ارزی جهان به شمار می روند. لوله مانیسمان در این صنعت کاربرد های متفاوتی دارد. این لوله ها برای کاربرد های متفاوتی از قبیل لوله های حفاری تیوبینگ، صنایع بالا دستی لوله های نفتی، لوله های انتقال گاز ها و مایعات، لوله های با مصارف تاسیساتی، لوله های مورد استفاده برای پالایش گاز و نفت و غیره استفاده می شوند.
لوله های بدون درزی که طبق استاندارد در این صنعت مورد استفاده قرار می گیرند عبارتند از: A333، A106 و API5I. این لوله ها سهم بزرگی در بازار دارند. با توجه به حفظ استحکام و خواص مکانیکی در دما های پایین و بالا و همچنین مقاومت در برابر خوردگی مورد توجه قرار گرفته اند.

صنایع دریایی

یکی دیگر از موارد کاربرد لوله بدون درز، صنایع دریایی می باشد. لوله های مانیسمان در کشتی سازی کاربرد زیادی دارند. همچنین این لوله ها در قسمت هایی از کشتی که در معرض فشار بالا و همچنین دمای بالا قرار دارند مورد استفاده قرار می گیرند.
از لوله مانیسمان علاوه بر ساخت کشتی در دیگر صنایع دریایی از جمله ساخت سکوی بالگردها، زیردریایی ها و فانوس های دریایی استفاده می کنند. با توجه به اینکه لوله های زیر دریایی در محیطی با فشار و خورندگی بالا قرار دارند نیازمند استحکام، مقاومت و همچنین تغییرات ابعادی اندکی هستند، لوله مانیسمان بهترین گزینه برای این کاربرد می باشد.  

ساخت تجهیزات‌ هیدرولیک

لوله های هیدرولیکی از زیر مجموعه لوله های بدون درز به شمار می رود و در صنایع مختلف کاربرد دارد. از این لوله ها در ساخت انواع سیلندر های هیدرولیک، لوله های مکانیکی، لوله های فولادی محوری، دستگاه‌های اینجکشن و بازو های مکانیکی استفاده می کنند. 
فولادی که برای این لوله ها استفاده می کنند، فولاد زنگ نزن 304 می باشد. فولاد 304 برای دما های پایین و فولاد 304L برای دما های بالا مورد استفاده قرار می گیرد. تولید این نوع لوله ها معمولا به روش کشش سرد یا همان روش مانیسمان انجام می شود. از مزیت های مهم استفاده از کشش سرد می توان به کیفیت بالای سطح نهایی لوله، افزایش چگالی مواد، افزایش استحکام لوله ها و دقت ابعادی بالا اشاره کرد. 

ذخیره و انتقال هیدروژن

هیدروژن یک سوخت تجدید پذیر می باشد که جایگزین مناسبی برای سوخت های فسیلی است. مخازن ذخیره سازی هیدروژن با توجه به ویژگی های خاص این سوخت مانند خوردگی بالا، باید ویژگی منحصر به فردی داشته باشد و بتواند در شرایط سخت مقاوم باشد و مانع از وقوع انفجار، نشتی و غیره شود. در نتیجه برای کاهش وقوع حوادث از لوله بدون درز استفاده می کنند.

در ادامه می خواهیم با برخی دیگر از انواع لوله مانیسمان نظیر لوله بدون درز چین، لوله بدون درز اهواز و لوله بدون درز کاوه بپردازیم:

لوله مانیسمان (بدون درز) چین

این لوله مانیسمان چینی جزو لوله های بدون درز می باشد که در سیستم های تاسیسات نفت و گاز، سیستم های تحت فشار در نیروگاه ها و همچنین لوله کشی موتورخانه ها استفاده می شود. این لوله ها از درجه یک ترین لوله های مانیسمان موجود در بازار محسوب می شود. این لوله های بدون درز در سیستم های با فشار بالا و متوسط استفاده می شود. همچنین در رده های 80، 20 و 40 تولید می شود. در ادامه به برخی از کاربرد های مهم لوله بدون درز چین می پردازیم:
از لوله های بدون درز چین در کاربرد هایی نظیر انتقال مواد با دمای بالا، استفاده در خطوط انتقال صنایع دارویی و غذایی، خطوط انتقال برق، مخازن کمپرسورها و بویلرها، انتقال مواد سمی و خورنده، انتقال نفت و گاز، انتقال مواد با فشار بالا، استفاده در خطوط انتقال بخار، استفاده در آتش نشانی، استفاده در موتورخانه ها و غیره استفاده می شود.

ویژگی های لوله بدون درز چین

از جمله ویژگی های این لوله مانیسمان می توان به مقاومت در برابر پوسیدگی و ضربه، مصونیت از اکسید شدن . مواد خورنده، یکنواخت بودن و استحکام بالا، طراحی و ساخت با بهترین تکنولوژی ها، عدم استفاده از جوش و درز در ساخت لوله و غیره اشاره کرد. قیمت لوله های بدون درز چین با توجه به سایز، ضخامت و تعداد لوله انتخابی آن ها مشخص می شود.

لوله مانیسمان (بدون درز) اهواز

در یک منطقه بزرگ از شهرستان اهواز، با استفاده از تجهیزات مدرن و ماشین آلات پیشرفته شرکتی با نام لوله سازی اهواز تاسیس شده است. فعالیت این شرکت در حوزه تولید لوله های فولادی در جهت صنایع گاز، پتروشیمی و نفت می باشد. این کارخانه سالانه حدود 90 هزار تن لوله ها مختلف فولادی را تولید می کند. 
این لوله ها قابلیت جوش پذیری بالایی دارند. لوله مانیسمان اهواز از با کیفیت ترین لوله های موجود در بازار ایران می باشد. این لوله دارای استاندارد های  بین المللی است.
لوله بدون درز اهواز به روش مانیسمان بدون درز یا شلیک ساچمه فولادی تولید می شود. تحمل حرارت این لوله ها حدود 350 درجه سانتیگراد است. این لوله ها در انواع A53 و Api5l، همچنین در دو وزن سنگین و سبک در بازار موجود است. 

لوله مانیسمان اهواز رده 40

لوله مانیسمان اهواز رده های مختلفی دارد اما پرفروش ترین آنها لوله های رده 40 می باشد. لوله های رده 20 و 80 نیز جزو رده های پرمصرف در ایران به شمار می روند. 
از لوله های رده 40 برای تجهیزات آتش نشانی و برج ها استفاده می کنند. با توجه به اینکه لوله های بدون درز مقاومت بالایی دارند کارایی آن ها نیز بیشتر است به همین دلیل در صنایع غذایی و دارویی نیز از این لوله ها استفاده می کنند. لوله های رده 40 نسبت به لوله های سبک تر ضخامت بیشتری دارد و در صنایعی که به لوله های قوی احتیاج دارند، استفاده می شود. این نوع لوله ها در صنایع گاز، نفت، پتروشیمی و نیروگاه های حرارتی بیشترین کاربرد را دارد. در صورت اینکه نیاز باشد این لوله ها را بعد از بازرسی کردن به روش گرم یا سرد گالوانیزه می کنند. 
عواملی چون برند شرکت تولید کننده، کیفیت مواد مورد استفاده، کشور سازنده، درصد خلوص فولاد، مقاومت شیمیایی و مکانیکی، و بسیاری عواملی دیگر بر روی قیمت این لوله ها تاثیر ویژه ای دارند.

لوله مانیسمان (بدون درز) کاوه

گروه صنعتی کاوه ایرانیان یکی از اولین تولید کنندگان لوله های بدون درز در ایران می باشد. این شرکت حدود 20 سال سابقه تولید لوله مانیسمان را دارد. شرکت کاوه ایرانیان با استفاده از مدرن ترین تجهیزات و روش کشش سرد سالانه حدود 15 هزار تن لوله بدون درز و همچنین با روش نورد گرم سالانه حدود 75 هزار تن لوله مانیسمان تولید می کند. کارخانه لوله بدون درز کاوه، لوله بدون درز یا همان مانیسمان را طبق استاندارد های روز انگلستان، آمریکا، اتحادیه اروپا و ژاپن را تولید می کنند. این کارخانه واقع در استان مرکزی، شهر شهرک صنعتی کاوه می باشد. در ادامه به بررسی روشهای تولید این لوله مانیسمان می پردازیم.

فرایند ساخت لوله بدون درز کاوه

این نوع از لوله مانیسمان را به روش نورد گرم تولید می کنند. از شمش های فولادی که به عنوان ماده اولیه می باشد استفاده می کنند. لوله های بدون درز کاوه نیز از شمش فولادی ساخته می شود. در سطح این لوله ها هیچگونه جوش و درزی دیده نمی شود. در ادامه به فرایند و مراحل ساخت این لوله ها می پردازیم. 
فرایند ساخت این لوله ها به ترتیب برشکاری، سوراخکاری، النگاتور، پرتاب سنبه، تاب گیری، جداسازی سنبه، کروی سازی،کشش لوله، خنک سازی، برشکاری، کونیک سازی، پولیش و بسته بندی می باشد. 

کاربرد لوله مانیسمان کاوه

هنگام خرید لوله مانیسمان بدون درز کاوه ابتدا باید کاربردهای این لوله ها را بررسی کنید. این لوله ها در صنایع گوناگون کاربردهای مختلفی دارد. لوله مانیسمان کاوه در انتقال گاز و نفت و موادی که در پالایشگاه ها تولید می شود، شبکه گازرسانی، حمل مایعات هیدروکربنی، لوله گاز شهری و همچنین حمل سیالات پرفشار مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین لوله مانیسمان های این کارخانه در مبدل های حرارتی، دیگ های بخار، بوش های صنعتی، لوله های دقیق خودرو، لوله های ضد انفجار و انتقال فشار هیدروالکتریکی کاربرد ویژه ای دارند. 
به طور کلی از صنایع مهمی که این لوله ها در آن کاربرد دارند می توان به صنایع پتروشیمی، نفت، خودروسازی و پالایشگاه ها اشاره کرد. لوله مانیسمان در سیستم هایی که فشار زیادی را باید متحمل شوند مورد استفاده قرار می گیرد زیرا این لوله ها، بدون درز و جوش می باشند و قابلیت تحمل فشار بالایی دارند. 
با توجه به اینکه لوله های درزدار، دارای درز و جوش می باشند از لوله مانیسمان برای انتقال گاز هیدروژن استفاده می کنند. 

ویژگی لوله بدون درز کاوه

در ادامه می خواهیم به بررسی ویژگی های لوله مانیسمان کاوه بپردازیم که هنگام خرید باید به آن توجه کنید.
این لوله ها جزو لوله های درجه یک محسوب می شود. لوله بدون درز کاوه در سیستم هایی که فشار متوسط و بالایی دارند مورد استفاده قرار می گیرد. این لوله ها در رده های 80، 40 و 20 تولید می شوند. لوله مانیسمان کاوه از سایز 1.2 تا 8 اینچ تولید می شود. طول لوله بدون درز کاوه در دو نوع 12 متری و 6 متری تولید می شود. به دلیل اینکه حمل و نقل این لوله ها راحت شود این لوله ها را به صورت ذوزنقه ای بسته بندی می کنند.

نظرات

محقق
۱۴۰۱/۰۳/۱۵۰۰
پاسخسلام، فرق مانیسمان 40 و 80 چیه؟
سید
۱۴۰۱/۰۳/۱۳۰۰
پاسخلوله مانیسمان تفاوتش با بقیه لوله های صنعتی چیه؟
رهگذر
۱۴۰۱/۰۲/۲۸۰۰
پاسخطول لوله مانیسمان چقدر است؟
مدیر سایت
۱۴۰۱/۰۲/۲۹۰۰

لوله مانیسمان دارای دو طول پیش فرض 6 و 12 متر و موجود در بازار است و بر خلاف لوله های درزدار، امکان ساخت آن ها در هر طول و قطری به سادگی امکان پذیر نیست و به دلیل نیاز به ساخت قالب، هزینه و زمان زیادی لازم دارد.

 

کرمی
۱۴۰۱/۰۲/۲۵۰۰
پاسخکدام لوله مانیسمان بهتره؟
مدیر سایت
۱۴۰۱/۰۲/۲۵۰۰

تولیدات کارخانه های لوله کاوه و لوله سازی اهواز از برندهای معتبر لوله مانیسمان در ایران هستند. البته این نوع خارجی این لوله از کشورهای چین و تایوان هم وارد می شود.

سینا
۱۴۰۱/۰۲/۲۵۰۰
پاسخقیمت لوله مانیسمان به چی وابسته است؟
مدیر سایت
۱۴۰۱/۰۲/۲۵۰۰

قیمت لوله مانیسمان علاوه بر قیمت آهن، به رده و وارداتی بودن یا نبودن آن بستگی دارد.

با عضویت در خبرنامه می توانید از جدیدترین مقالات، اخبار ومطالب سایت با خبر شوید...